Fonteyn | Tuinhuis Iris 350

Ga terug
Lessenaar Tuinhuis/Blokhut Iris (350 x 350 cm) van Fonteyn.
Het volgende is veranderd: het raam aan de voorzijde is vernieuwd, zie hiervoor de tekeningen.

Normale prijs: € 3899,-

Nu: € 2999,-

OF
Info en Opties

Waarom we Fonteyn blokhut Eva impregneren onder hoge druk

Uniek bij Fonteyn is dat we het hout van onze blokhutten speciaal voor u impregneren onder hoge druk. Vaak worden blokhutten geïmpregneerd met een snel dompelbad waarbij het houtoppervlak slechts een dun laagje bescherming krijgt. Fonteyn kiest ervoor om blokhut Eva maximaal te verduurzamen. Wij trekken het hout van uw blokhut eerst vacuüm in een hogedrukketel, alvorens we het impregnant diep in de nerven van het hout persen. Door dit hoogwaardige proces krijgt het hout wél een optimale bescherming, zodat u veel langer van uw blokhut kunt genieten. Daarnaast krijgt uw blokhut een mooie rustieke uitstraling.

Voordelen van een robuuste blokhutverbinding

Veel tuinhuizen en blokhutten van Fonteyn zijn ontworpen met een blokhutverbinding. Dit stapelsysteem heeft meerdere voordelen. Allereerst is een tuinhuis met een blokhutverbinding, zoals tuinhuis , eenvoudig door uzelf te monteren, zodat u snel van uw investering kunt genieten. Daarnaast staat de blokhutverbinding van tuinhuis Eva garant voor een solide constructie. De blokhutverbinding zorgt namelijk voor een versteviging in de hoeken van uw tuinhuis of blokhut. Hierdoor staat de blokhut stevig op het fundament, zodat u dus ook langer van uw tuinhuis of blokhut kunt genieten.

Ramen voor ventilatie

Dankzij het raam van tuinhuis Eva voorziet u de blokhut eenvoudig van frisse lucht. Ook is er binnenin het tuinhuis voldoende daglicht aanwezig. Op die manier houdt u de conditie van uw opgeslagen spullen goed. De ramen zijn vervaardigd van plexiglas en kunnen dus tegen een stootje. Dankzij dit materiaal blijft de mooie uitstraling van uw tuinhuis dus langer behouden. Daarnaast is plexiglas veiliger dan gewoon glas. Aangezien het transparant plexiglas betreft, heeft u ook de mogelijkheid om uw tuinhuis in te richten als klusruimte, vanwege de extra lichtinval in de blokhut.

Bij Fonteyn heeft u de keuze uit vele soorten dakbedekkingen. Elke dakbedekking geeft uw tuinhuis een andere unieke uitstraling. Bij Fonteyn vindt u dus altijd de dakbedekking die volledig aan uw wensen voldoet. Bitumen dakleer wordt bij dit tuinhuis gratis meegeleverd, maar het is zeker aan te raden om te kiezen voor dakshingles of EPDM-folie zodat u langer van uw tuinhuis kunt genieten.

  • Easy-Roofing
  • Bitumen Dakleer
  • EPDM-folie

Het is mogelijk om het dak van dit tuinhuis te voorzien van zelfklevende dakbedekking. Deze dakbedekking heeft een veel langere levensduur dan de standaard mee geleverde dakbedekking, hierdoor kunt u uw opgeslagen spullen dus met een gerust hart in het tuinhuis achterlaten. Daarnaast is het eenvoudig zelf aan te brengen, omdat het voorzien is van een zelfklevende laag.

  • Easy-roofing - +€ 52,95

Om ervoor te zorgen dat de onderste planken van uw blokhut droog blijven, is het aan te raden om uw blokhut wat hoger te plaatsen dan de rest van de fundering door gebruik te maken van funderingsbalken. Deze funderingsbalken zorgen ervoor dat de cruciale onderste planken droger blijven, waardoor u langer van uw tuinhuis kunt genieten.

  • Hogedruk geïmpregneerde funderingsbalken
  • Composiet funderingsbalken

Bij deze blokhut adviseren wij 4 vloerdelen van 3m2!

  • Vloer 3m2 - +€ 99,00

* Vereiste velden

Normale prijs: € 3899,-

Nu: € 2999,-

Specificaties
Sku 205555
EAN-Code 8718734578499
Levertijd Nee
adwords_grouping Tuinhuizen
Buitenafmeting (B x D) 350 x 350 cm
Binnenafmeting (B x D) 322 x 322 cm
Diepte in cm (navi) 350 - 399 cm
Oppervlak 10,2 m2
Wandhoogte 226 cm
Nokhoogte 257 cm
Houtdikte 40 mm
Deur (B x H) 169 x 177 cm
Pakketafmetingen (L x B x H) 390 x 112 x 50 cm
Dakbedekking (shop) Dakleer (antraciet)
Materiaal (shop) Noord Europees Vurenhout
Merk Fonteyn
Vraag uw korting aan
Bent u benieuwd hoeveel korting wij momenteel op dit product kunnen geven? Vul dan onderstaand formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Vraag uw Korting aan!

* Verplichte velden

Artikel-vraag
Stel uw vraag over dit product. Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Persoonlijke Gegevens

* Verplichte velden

Beter alternatief?