Fonteyn | Tuinhuis Bernadette Composiet 630

Ga terug

Dit handige tuinhuis is bruikbaar voor vele doeleinden. Heeft u bijvoorbeeld baat bij een handige berging? Of juist bij aan een comfortabele werkkamer om geconcentreerd te kunnen werken? Dan biedt dit tuinhuis uitkomst. De dubbele deuren verzorgen een brede entree, zodat u er ook met meubels of andere spullen makkelijk in en uit loopt. Dankzij het zadeldak ervaart u binnenin het tuinhuis veel ruimte. Het zadeldak zorgt daarnaast voor een goeie afwatering.

Let op: De Overkapping van de Bernadett wordt geleverd zonder de afgebeelde achterwand, deze is los te bestellen bij de opties.


De deuren in het huidige model zijn antraciet.
Nu € 3798,-
OF
Info en Opties

Het is mogelijk een extra zijwand aan te schaffen bij uw tuinhuis.

  • Zijwand - +€ 299,00
  • Achterwand - +€ 399,00

Het is mogelijk om het dak van dit mooie tuinhuis te voorzien van hoogwaardige en duurzame dakshingles. Naast het feit dat shingles uw dak beschermen tegen weersinvloeden, geven ze uw tuinhuis een luxueuze uitstraling. De dakshingles zijn beschikbaar in vele kleuren, zodat u het dak van uw tuinhuis altijd kunt vormgeven conform uw eigen smaak. Bovendien zorgen de dakshingles voor een langere levensduur van uw tuinhuis, zodat u er ook langer van kunt genieten.

Deze blokhut wordt geleverd inclusief 9 pakken gratis dakshingles. Kies uw gewenste kleur uit.

  • Zwart
  • Blauw
  • Groen
  • Rood
  • Bruin

Een blokhutvloer bestaat uit planken die worden gemonteerd op hoge druk geïmpregneerde onderbalken. Dat betekent dat de onderbalken maximaal zijn verduurzaamd. Doordat de vloer door de onderbalken wat hoger komt te liggen, blijven de planken droog. Dit zorgt ervoor dat het binnen in de blokhut veel beter droog blijft, waardoor uw spullen altijd droog in dit tuinhuis staan. De blokhutvloer is eenvoudig zelf op maat te zagen.

Bij deze blokhut adviseren wij ... vloerpakket(ten) van 3m³.

  • Vloerpakket 3.0 m2 - +€ 99,00

* Vereiste velden

Nu € 3798,-
Specificaties
Sku 205500
EAN-Code 8718734578048
Levertijd Nee
adwords_grouping Nee
Buitenafmeting (B x D) 630 x 290 cm
Binnenafmeting (B x D) 562 x 271 cm
Diepte in cm (navi) 250 - 299 cm
Oppervlak 15,2 m2
Wandhoogte 202,5 cm
Nokhoogte 287 cm
Houtdikte Nee
Deur (B x H) Nee
Pakketafmetingen (L x B x H) Nee
Dakbedekking (shop) Dakshingles
Materiaal (shop) Composiet
Merk Fonteyn
Vraag uw korting aan
Bent u benieuwd hoeveel korting wij momenteel op dit product kunnen geven? Vul dan onderstaand formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Vraag uw Korting aan!

* Verplichte velden

Artikel-vraag
Stel uw vraag over dit product. Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Persoonlijke Gegevens

* Verplichte velden

Beter alternatief?